Menu
Your Cart

Hotel Tisa

Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Noutati in Baile Olanesti
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
Hotel Tisa
loading...
Hotel Tisa

De ce să alegi Hotelul TISA din Băile Olănești?


IUBIM BĂILE OLĂNEȘTI


Ne este dragă promenada de seară pe aleea izvoarelor, împrejmuită de munți împăduriți și de râul Olănești. Ne energizează jogging-ul de dimineață, pe pista către satul Comanca. Facem drumeții cu cei mici, tocmai până la schitul Bradul și Frăsinei. Vara admirăm lacurile pline de nuferi și urmărim fascinați ritualul romantic al sutelor de licurici care își caută perechea în noapte. Ne facem poze cu frumoasa clădire sanatoriului 1 Mai. Lăsăm de-o parte mașinile și ne bucurăm pentru câteva zile de liniște, de peisajul verde și de aerul curat. Da, avem numeroase motive pentru care iubim viața la Băile Olănești.


NE DISTRĂM FRUMOS


Fie că este de Valentines day, de Paște, Crăciun sau Revelion, găsim mereu motive pentru a sărbători împreună, cu muzică live, dansuri până în zori, carnavaluri și surprize speciale. Mulți dintre oaspeții noștri vin cu prietenii, familiile și copiii, simțindu-se tot mai mult ca într-o familie, la hotel TISA.


AVEM PISCINĂ


Știm, facilitățile de relaxare sunt importante pentru tine. Așadar, hotelul TISA cu piscină interioară, completată de jeturi cu hidromasaj, saună și baie de aburi. Ai acces direct din hotel, așa poți veni și cu cei mici!


CAMERE CONFORTABILE


Camerele sunt renovate într-un un stil rafinat, pe gustul oaspeților noștri. Sunt spațioase și au balcon cu priveliște asupra pădurii. Toaletele sunt modern echipate, iar saltelele sunt confortabile.


BAZĂ DE TRATAMENT


Baza de tratament a hotelului TISA oferă servicii de medicale și kinetoterapeutice. Poți beneficia de tratament gratuit pe baza trimiterii de medicul de familie, care este completată de consultația și monitorizarea medicului nostru balneolog. Apelează la crenoterapie (curele de ape minerale) specifice din Băile Oalanesti, care au proprietăţi curative recunoscute. Oameni tineri și numeroși copii suferă de afecțiuni la vârste tot mai fragede, datorită mediului stresant și poluat de viață. Apelaza din timp la curele profilactice, secretul sănătății și longevității stă în prevenție.


APROAPE DE CENTRUL TISA SPA RESORT


Suntem la 350m de TISA Spa Resort, unde te așteaptă piscine, tobogane, saune, fitness, terapii și ritualuri spa. Turiștii cazați la Hotel TISA beneficiază de reduceri și pachete promoționale în cadrul centrului, inclusiv de o reducere de 25% la accese și de 15% la terapiile spa.

Dă-ne un telefon pentru mai multe detalii sau vizitează-ne pe sparesort.tisa.ro.CONFERINȚE ȘI EVENIMENTE


Cu peste 70 de camere și două săli modulare de conferință, Hotel TISA găzduiește evenimente corporate, întâlniri de firmă, team-building- uri. Pe lângă condițiile de cazare și de desfășurare a evenimentelor, clienții noștri apreciază și spațiile de agrement, ideale pentru relaxare (piscine, saune, terapii spa).


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
  • Adresa: str. Libertății 2A, Băile Olănești, jud. Vâlcea
  • Telefon: 0754 888 093
  • Email: contact@tisa.ro
  • Website: www.tisa.ro
  • Pret camera single: 260 ron
  • Pret camera dubla: 280
  • Pret apartament: 420
  • Pret camera single: 260 ron
Unitatea de cazare a fost vizualizata de : 5978
260 ron
Fără TVA:260 ron
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.