Menu
Your Cart

Despre Baile Olanesti

Statiunea Baile Olanesti este situata pe Valea Oltului la o altitudine de 450 metri, la doar 18 km de Ramnicu Valcea.

Aici se gasesc cele mai multe izvoare minerale din tara iar debitul total zilnic al acestora ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale este pe primul loc intre statiunile balneoclimaterice.

Baile Olanesti este o renumita statiune de tratament atat pe plan intern cat si international dar avem si multe alte lucruri interesante de vazut si vizitat dintre care amintim:

1. Biserica lui Horea un obiectiv turistic cu o incarcatura istorica deosebita!

2. Parcul National Buila-Vanturarita: cel mai mic parc national din tara dar de o frumusete incredibila

3. Castelul Turn:  un castel atipic dar de o frumusete unica, un loc unde acum se poate servi masa si te poti relaxa la marginea padurii! 

4. Rezervatia cu nuferi: un loc de o frumusete aparte, doua lacuri cu apa dulce unde cresc nuferi albi si galbeni, o zona superba pentru o plimbare indiferent de anotimp!

Daca cele patru motive de mai sus nu sunt inca suficiente va informam ca in Baile Olanesti s-au deschis recent mai multe hoteluri cu centre spa, piscine interioare cu apa dulce cat si sulfuroasa!

Amintim aici si Tisa Spa Resort, cel mai mare spa interior din Oltenia cu piscine, tobogane, terapii spa, masaj si multe altele!Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.